ISLAM ITU SUCI





Kepada saudara2 ziera kat luar sana PLEASE! report page ni.
Lagi cepat lagi bagus! Kalau tak reti macam mana nak report 
meh nak ajarkan. Follow mcm dalam pic kat bawah ni.




 MENGUCAPLAH SELEPAS TENGOK PAGE INI

pas tgk page ni, jangan lah nak marah2, maki2, dan segala kata2 yang keji...
admin page ni tentu2 nye setan, so lau dah setan.... memang suka pada pergaduhan, pertengkaran dan segala sifat yang negatif...
setan tu asalnya dari api, makin di marah, makin membara... 

bek korang juz komen ALLAHUAKBAR, SUBHANALLAH, MASYAALLAH, and semua yang memuji ALLAH.... baru lah setan tu takot....

semoga kita dilindungiNYA... insyaALLAH...
 
Free Facebook Fans

2 kOmEn uNtuK BuDaK cOmoT:

ArulchelseA said...

btul..jgn maki2..lg setan tu suka...

Hazirah Rezalee said...

makin gemok dah *nates* tu... hehehe

There was an error in this gadget