FRIENEMIES


che thaQ yg mengedit gmba ni... memandai je dy duk lukis misai n janggut kn

malam kutip stiker

yang ni che thon yang edit. chomeL kan?

Friend la sanghat... menyampah gue... che thaq ni musuh aku. so aku ase frienemies lebih sesuai ngn hubungn ktorng ni... musuh tapi mesra...

Budak che thaq ni serabot kot... cer tgk cara dy pakai tudung tu... dah nampak yang dy ni serabot kan... ghimaah aku nengok nye.... anu anu, asal jadi gituh...hahaha... aku tak kesah la dy comot camne pon, yang aku tau, aku selesa kot kawan ngn dy.

to me, true friendship isn't who came first and who you have known the longest. It's about who came and never left. so che thaq oooiiiiii.... saya harap kite masih boleh berganding bahu untuk meneruskan perjuangan kita membeli aset UPSi ni... ingat tau... matlamat sebenar kita kat upsi ni... 

(membeli tanah upsi untuk dijadikan our kingdom... hahahahaha!!!!)

untuk sem dua ni, aku banyak bergerak dengan che thaq sebab ktrg pon kebanyakkan subjek, dapat group yang sama... hahahah bukan dapat pon, memang ktorg create sendiri group krorg... cme blom tubuhkan je lagi kt fb...hahhaa

so, anu anu.... meh nengok aku tulis ni... che thaq memang sesangat la minat ngn subjek programing... anu anu...nengok lah lect nye... anu cengitu, cenggini.... memang best kot subjek ni...

dan aku plak, memang sesangat la minat ngn sbjek kenegaraan... ekau ni haaa.. eden tak tau nak koba kan apo layiii... chiitttt.... kabor nye lect ni org nogowi kodah... tapi apo ko polik nyo dok habaq habaq mai bahasa nogowi sombilan...biaq p kat dia, janji dia bagi aku full mark... maybe jugak pas dy berkenan nengok aku termenung... hahaha.. waduh2... cakap jela nak bercakap ngn aku.. tegur2 gitu plak nye.malu sokojap....

dina : "asal cikgu tu jalan cam orang baru sunat?"

ASTAGA dina mail.... u ni cover2 lah cikit soalan tu pon... 

so, ape lagi nak ngumpat pasal che thaq ni... ?????

haaaaa... che thaq ni ................ tetttt.. kite cambung nanti, nak p merendek ngn che thaq jap...



0 kOmEn uNtuK BuDaK cOmoT:

There was an error in this gadget